İşte Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu

İşte Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2021 22:40
İşte Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, Türk Kardiyoloji Derneği tarafından verilen “Yılın En Başarılı Genç Kardiyoloğu” birincilik ödülüne layık görüldü.

Türk Kardiyoloji Derneğince düzenlenen “Türk Kardiyoloji Kongresi”nde ödüller sahiplerini buldu. Her yıl kardiyoloji alanındaki bilim insanlarını bir araya getiren kongrede, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, “Yılın En Başarılı Genç Kardiyologları” dalında birincilik ödülünü aldı.

Toplamda yaptığı 70’den fazla ulusal ve uluslararası makale, bildiri, sunum ve araştırmaya imza atan; 200’den fazla atıf alan Doç. Dr. Kuyumcu, ödüle layık görülmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Kuyumcu, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, SDÜ araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan'a ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.