İsteğini Şiirle Anlattı

Gürkan İlkokulu 2-B sınıfı öğrencisi Ramazan Öztürk isteğini Vali Memduh Oğuz’a şiirle anlattı.

Yayınlanma:
İsteğini Şiirle Anlattı

Vali Memduh Oğuz Gürkan İlkokulunu ziyaret ederek kendisine şiirle sorununu anlatan Ramazan Öztürk ve sınıf arkadaşlarıyla görüştü.
Okul Müdürü Hasan Cömert, öğretmenler ve veliler tarafından karşılanan Vali Oğuz, okul bahçesinde Beden Eğitimi Dersi işleyen öğrencileri bir süre seyretti.

Öğretmenleri Turgut Eren’in başka bir okula tayininin çıkmasına üzülen öğrencilerle görüşen Vali Memduh Oğuz, konuyu inceleyeceğini belirtti.
Velilerinde hazır bulunduğu görüşmede Vali Oğuz; “Burada fazla söze gerek yok, sorunu sevgili yavrumuz Ramazan bana hitaben yazmış olduğu şiirde gayet güzel anlattı. Öğrencilerin ve velilerin öğretmenlerinden memnun olması çok güzel bir şey, ben esas onun için geldim. Bu vefa duygusuna çok memnun oldum. Ben bu konuyu inceleyeceğim ve bizim yapmamız gereken bir durum olursa yardımcı olacağım. Konu belli, talep belli, yapılacak iş belli o nedenle siz rahat olun, mevzuata bakarız ve Allahın izniyle bir çare buluruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.