ISTEM Fabrikası Talebe Yetişemiyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın dün ISTEM Fabrikasına ani bir incelemede bulundu.

Yayınlanma:
ISTEM Fabrikası Talebe Yetişemiyor

İnceleme esnasında çalışanları ve üretilen ürünlerin kalitesini kontrol etti. Kilit parke üretiminde kalite standartlarının üzerinde bir üretim gerçekleştiği yakında yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın borç batağında olan ve her tarafı haciz kıskacında olan bir fabrikanın nasıl ayağa kaldırıldığını bugün de kendi kendine yeten bir fabrika oluşturulduğunu anlattı. Fabrikanın artık bütün sorunlarının bittiğini bugün ise talebe yetişemeyecek hale geldiğini belirtti.

Günaydın, “bugün fabrikalarımızdaki çalışmaları kontrol ediyoruz. Kilit parke fabrikamız 24 saat esasına göre üç vardiya olarak çalışmaktadır. Fabrikalarımızı her ay kontrol ediyor üretim kalitesini kontrol ediyorum. Geçen ay kilit fabrikamızda üretilen ürünlerin kalitesinde biraz eksilme olduğunu görmüştüm. Bugün ise üretilen ürünlerin kalite noktasında en üst seviyeye çıktığını gördüm.

Aksu Kaymakamlığımızın talebini biz karşılıyoruz. Taş fabrikamızda da geçen ayki kalite ile bu ayki kalite arasında ciddi bir fark bulunmaktadır. Taş fabrikamızdaki üretilen ürünlerin de istenilen standartlara getirildiğini gördüm. Bildiğiniz gibi fabrikamız 14 milyon liralık bir borç batağında idi. O günlerde fabrikamızı satmaya kalkmış olsaydık 3 milyon lira değerindeydi. Biz yılmadık fabrikamızı yeniden ayağa kaldırmayı hedefledik.

Çok şükür bugün vergi ve sigorta borçlarını ödeyebilen ve borçlarını da zamanında ödeyebilen bir fabrika haline geldi. Şehrimizde son yıllarda hiç fabrika kurulmazken belediye olarak iş istihdamı oluşturmak ve işsizliği indirebilmek için imkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum