İsteyen Gidebilir

Yanal: "Zaten oynamatamadığım bir sürü futbolcum var. Devre arası yeni birini almak dengemizi bozabilir. Mevcut isimler şampiyonluk için yeterli."

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2013 10:51
İsteyen Gidebilir

Transfer döneminin start almasına kısa bir süre kala F.Bahçe'nin adı birçok yıldızla yan yana anılsa da, teknik direktör Ersun Yanal ocak ayında takviyeye sıcak bakmıyor. Geçen sezon ocak ayında Emre ve Webo'yu bünyesine katıp, bu isimlerden önemli katkı alsa da devre arası transferinin riskine dikkat çeken genç teknik adam, tüm planlamasını sezon sonu için yapıyor.

Bu takımın kadro olarak Türkiye Ligi'ne fazlasıyla yettiğini düşünen Yanal, elinde 24 kişilik alternatifli bir oyuncu topluluğu olduğuna dikkat çekip şu ifadeleri kullandı: "Şu ana kadar oynatamadığım daha bir sürü oyuncum var. Sezonun ikinci yarısında sakatlık veya cezalı oyuncumuzun fazla olması halinde bile alternatifimiz hazır. Gelecek yeni isim mali dengeleri de bozabilir. Devre arası transferleri takıma katkı sağladığı gibi, olumsuz etkiler de yapabilir. Bir çok denge ve taşlar yerinden oynayabilir.

'TEKLİFLERE AÇIĞIZ'
Şu an takımım lig lideri ve oynadığı futbolla savaşan bir takım görüntüsünde. 3 puan için sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Her şey bu kadar güzel giderken şimdilik transfere ihtiyaç yok. Oldu ki gitmek isteyen olursa kulüp, gelen teklifleri ve şartları değerlendirir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.