İstifa Edecek Mi?

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın, Belediye Başkan aday adayı olması için en geç bugün saat: 17.00’ye kadar istifa etmesi gerekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2013 11:45
İstifa Edecek Mi?

Uzaktaş'ın durum değerlendirmesi için yönetimle bugün bir araya geleceği öğrenildi.

AK Parti’de Belediye Başkan aday adaylığı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı için genel merkez tarafından belirlenen başvuru süresi 1 Aralık 2013 Pazar günü sona eriyor.

Bu tarihten sonra yapılacak olan başvuruların kabul edilmeyeceğini belirten AK Partili yetkililer “Bilindiği gibi, partimizden belediye başkan aday adayı olmak isteyenler için belirlenen başvuru tarih aralığı 1 Ekim 2013-1 Kasım 2013tarihleri arasındaydı.

Bu tarihten sonra partimizden belediye başkan aday adayı olmak isteyenler başvuru yapamadı. Belediye Meclis Üyeliği için de başvuru tarih aralığı aynı zaman dilimleri içerisindeydi. Daha sonradan genel merkezimiz belediye meclis üyeliği aday adaylığı son başvuru tarihini 1Aralık 2013’e kadar uzattı. 1 Aralık’tan sonra hiçbir şekilde belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu alınmayacak. Partimizden bu göreve aday olmak isteyenlerin bunu göz önünde bulundurmalarını belirtmek istiyoruz.” şeklinde bilgi edinildi.

UZAKTAŞ KESİN ADAY MI?
Son günlerde bazı basın yayın organlarında AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayının Nuri Uzaktaş olduğu iddia edildi. Ancak Uzaktaş, partinin İl Başkanı olarak görev yapıyor. Parti prensibi göre bugün itibariyle aday adayı olacak kişilerin en geç 1 Aralık günü mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerekiyor.

PARTİ YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELECEK
Öte yandan Ankara'dan bugün dönecek olan Uzaktaş'ın il teşkilatıyla toplantı yapacağı ve durum değerlendirmesinde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum