İSTİFA EDEN BAŞKANDAN ŞOK AÇIKLAMA

BENİM KİMSEYE YÜZ KIZARTICI BİR DAVRANIŞIM OLMADI

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2012 16:46
İSTİFA EDEN BAŞKANDAN ŞOK AÇIKLAMA
Milliyetçi Hareket Partili Yalvaç'ın Özgüney Belediye Başkanı Mehmet Doğan'ın istifasının ardından ilginç olaylar yaşanıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından uygunsuz davranışları gerekçe gösterilerek İhraç kararı alındığını açıklayan Başkan Doğan'ın işte o Açıklaması
 
 
BASIN AÇIKLAMASI 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Yalvaç İlçesi Özgüney Kasabasına M.H.P den Belediye Başkanı seçildim.

VERİLEN ZÖLER YERİNE GETİRİLDEMDİ
Yaklaşık 4 yıldır Özgüney Belediye Başkanı olarak görev yapmaktayım. Seçim çalışmalında ve görev sürem içerisinde Özgüney Belediyesine yardım yapılacağı M.H.P İl Başkanı,Isparta Belediye Başkanı ve Isparta M.H.P. Milletvekili tarafından belde halkının huzurunda tarafıma söylendi .Bu tür sözler sanıyorum diğer Belediye Başkanlarına da söylendi.

BENİ MAKAMIMDA ZİYARET BİLE ETMEDİLER
Bizlere böyle söz vermelerine rağmen bırakın yardım etmeyi bu güne kadar bizleri ziyarete bile gelmediler. Kısaca yukarıda özetlemeye çalıştığım nedenlerden dolayı 26/11/2012 tarihinde Yerel Yönetimlerden sorumlu M.H.P Genel Başkan Yardımcısına gerekçeleri ile birlikte istifa dilekçemi fax çektim. Genel Merkeze fax çektiğimi M.H.P.Yalvaç İlçe Başkanına söyledim .M.H.P.Yalvaç İlçe Başkanı tarafından sorunlar çözülür açıklama yapma diye benden rica etti.Ricasını kırmadım. Yalvaç İlçe Başkanı da ilgililerle görüştü.

SABRET DEDİLER İHREÇ KARARI ALMIŞLAR
Bana sabret başkanım diyerek tesellide bulundu. Ancak; 28/11/2012 tarihinde basından öğrendiğim kadarı ile hakkımda M.H.P. den ihraç için çalışmaların başlatıldığını öğrendim. Başlatılan bu çalışmaların M.H.P İl Başkanı,Isparta Belediye Başkanı ve Isparta M.H.P. Milletvekilinin ayıplarını kapatma çalışmasından başka bir şey değildir. Zira partiden ihraç çalışması başlatılması ve gerekçe olarak ta “Uygunsuz davranışlar içerisinde olması sebebiyle” ifadesi kullanılmıştır.

BENİM KİMSEYE YÜZ
KIZARTICI BİR DAVRANIŞIM OLMADI
Bu işlemi başlatan yetkililere bu iddialarını ispata davet ediyorum. Benim uygunsuz ve yüz kızartıcı hiçbir davranışım olmamıştır. Olamaz da İddialarını ispat edemezlerse müfterilerdir. Merhum Başbuğumuzun söylediği gibi “İnsanlar yoksulluğa açlığa susuzluğa tahammül ederler fakat adaletsizliğe hor görülmeye aşağılanmaya asla müsamaha ve müsaade etmezler” demiştir. Bu güne kadar partimin felsefesine ters düşen bir davranışta bulunmadım. Hayatım boyunca olduğu gibi bundan sonrada görevimi bağımsız ülkücü bir başkan olarak sürdüreceğim.” Kamuoyunu doğru bilgilendirme amacıyla bu basın açıklamasını yapmak zorunda kaldım. Kamuoyuna saygı ile duydurulur.

Mehmet DOĞAN
Özgüney Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum