İstifa Edenler Taşeron Üye

İstifa Edenler Taşeron Üye

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2020 13:47
İstifa Edenler Taşeron Üye

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partide yaşanan toplu istifaların ardından ilk kez basının karşısına çıktı ve önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Cesur, istifacı üyelerle ilgili ‘Taşeron Üye’ ifadesini kullandı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Merkez İlçe Kongresinde Başkanlığa seçilen Murat Çağrı Yıldız ile yine geçtiğimiz gün İl Başkanlığı görevine atanan Recep Avcu’ya ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ ziyaretinde bulundu. TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, hafta sonu Isparta’ya gelerek partisinin il merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Cesur parti girişinde; İl Başkanlığına atanan Recep Avcu ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu, Merkez ilçe eski Başkanı Hasan Büyükçam ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

MİLLETVEKİLİ CESUR; “BUNLAR SİYASİ
LİTARATÜRDE TAŞERON ÜYELERDİR”
Milletvekili Aylin Cesur, partide yaptığı basın toplantısında gazetecilerin istifalarla ilgili sorularını yanıtladı.

Cesur; “Öncelikle şunu söylemek isterim ki, istifalar öyle açıkladıkları gibi 500 kişi falan değil. Ayrıca, bu istifa eden arkadaşlarımızın birçoğu da sadece partideki görevlerinden istifa etmiş durumdalar. Parti üyelikleri devam etmektedir.

Öte yandan, bu arkadaşlarımızın tutum ve açıklamalarını esefle karşılıyor ve kınıyorum. Zira, siyasette belden aşağı vurmak son derece yanlış bir harekettir ve siyasi etiğe sığmaz. Bu istifa edenlerin büyük bir kısmı da son zamanlarda partiye üye yapılmış siyasi anlamı taşeron üye denilen üyelerden oluşmaktadır. Yani, bunlar Özgür Tandoğan’la gelmişler ve onunla gitmişlerdir” dedi.

NE OLMUŞTU?
Hatırlanacağı üzere İYİ Parti’nin Merkez İlçe Kongresinin ardından partiden bazı istifalar yaşanmıştı. İl Başkanı Özgür Tandoğan, bazı yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisi üyelerinin bir çoğu partisinden yada partisindeki görevlerinden istifa etmişti.

İstifalarla ilgili yapılan açıklamalarda ise istifa gerekçesi olarak Milletvekili Aylin Cesur’un çeşitli tutumları gösterilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum