İstifa Etmeyi Düşünmüyorum!

Yerel seçimlerde aldıkları sonucu başarısızlık olarak değerlendirmediğini kaydeden CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, "Bizim için mühim olan sokaklardır, sokaklara sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2014 12:14
İstifa Etmeyi Düşünmüyorum!

CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, yaptığı açıklamada "Isparta gençlik örgütü her güne emek vererek yarına daha kuvvetli yürüyor. Seçim, demokrasinin işlemediği, usulsüzlüklerin yapıldığı, ahlaksızlığın olduğu her noktada bize yenilgi yaşatabilir. Mühim olan bizler için sokaklardır. Bizler o sokaklara sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Karaman, "Onca şeye rağmen başarısız olduğumuzu asla düşünmüyorum. Bizler gençliğiz ve görevimiz her koşulda gençliğe hitabeyi yaşatmak ve yeni filizlerle Anadolu topraklarını geleceğe örgütlemektir.Bu nedenle varlığımızın yegane temeli olan birinci vazifemizi değer alarak pes etmeyi değil her zaman olduğu gibi mücadele etmeyi savunuyorum. Bu nedenle istifa etmeyi düşünmüyorum. Bu açıklama umarım gelen sorulara ve baskılara yanıt olur. Saygılarımla" dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum