İstifalar Gerçekleri Yansıtmıyor

İstifalar Gerçekleri Yansıtmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2020 18:12
İstifalar Gerçekleri Yansıtmıyor

İYİ Parti İl Başkanı, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyelerinin istifalarının ardından İYİ Parti İl Genel Sekreteri Recep Avcu'dan açıklama geldi.

Avcu, açıklamasında 500 istifa açıklamasının gerçeği yansıtmadığını kaydederek, "istifa eden 10 - 15 kişi var" dedi.

Avcu, "Isparta İyi Parti’de deprem adı altında basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İl başkanı ve bazı ilçe başkanlarının kamuoyu ile paylaştığı gibi, İl yönetimin tamamının istifası, 500 kişinin istifası söz konu değildir. Partimize yapılan istifaya yönelik bir başvuru bulunmamaktadır. Bugün ekranda gördüğünüz basın açıklaması yapanlar ile birlikte istifa edenler 15-20 kişidir. Basın ve kamuoyuna bu konuda yanlış bilgilendirilmelerini düzeltmek istiyoruz.

Yanlış bilgilendirme yapılması ile partiyi zedelemek doğru değildir. Kendilerinin şahsi menfaatleri partinin üzerinde tuttukları gün yüzüne çıkmıştır. Isparta Merkez İlçe 2. Olağan Kongre sonucu Merkez İlçe Başkan ve Yönetiminin mazbatasını aldığı bu günde demokrasinin hazmedilemediği görülmüştür. Çok üzücüdür. Kendilerinin bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Biz davamıza inanan İl yöneticileri olarak görevimizin her daim başındayız.

Hali hazırda davamıza gönül veren İyi Parti İl Yönetimi ve diğer ilçe yönetimleri görevine devam etmektedir. Merkez İlçe 2. Olağan Kongre seçimlerinde destekledikleri adayın kaybetmesiyle şahsi menfaat peşinde olduğunu gün yüzüne çıkaran Tandoğan ve bazı ilçe başkanları, sanki arkasında tüm iyi parti yönetim ve üyeleri varmış gibi bir algı oluşturmaya çabalaması İyi Parti’ye ve üyelerimize saygısızlıktır.

İyi Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Dr. Aylin Cesur her daim mecliste sesimiz olmuş her daim Isparta ve Ispartalımızın sorunları ile canla başla uğraşmaktadır. Bizim davamız; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte geleceğe umut olma, içinde bulunduğumuz karanlığı aydınlığa ulaştırmaktır. Türkiye’nin yüzü gülmüyor, Türkiye’nin Derdi Çok. Türkiye’nin bu dertlerinin çözülmesi için İYİ İnsanlara, İYİ Parti’ye ihtiyacı var. Bunun için de gerek parti üyelerimiz gerekse yönetimimiz elimizden geleni yapmaya hazırız. Yüzümüzü güneşe döndük.

Ben de İyi Parti İl Yönetiminde Genel Sekreter olarak görevime; il yönetiminde şahsi menfaatler için değil davamıza gönül veren arkadaşlarla devam etmekteyiz" dedi.

https://www.ajans32.com/iste-iyi-partide-istifalarin-gercekcesi-46310h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.