İstihdam Üreteceğiz Dediler 10 Bin İşsiz Ürettiler

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2014 14:27
İstihdam Üreteceğiz Dediler 10 Bin İşsiz Ürettiler

Başkan Günaydın, bu kapsamda şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan esnaflarla bir araya geldi, Halife Sultan Mahallesi meydanlığı ve Çamlıca Kahvehanelerinde halka seslendi. Başkan Günaydın’ın bu mitinglerine MHP Antalya Milletvekili ve eski bakanlardan Tunca Toskay, Isparta Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, belediye meclisi üyesi adayları da katıldı.

30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ile MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay vatandaşlara seslendi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bir önceki AKP idaresindeki belediyenin borçlarını, açıklarını kapattıklarını ve yatırım yaptıklarını söyledi. Isparta Belediyesi’ni düzene koyduklarını dile getiren Günaydın, AKP’nin ‘Hükümet gücünü kullanacağız, yatırımlar yapacağız’ açıklamalarına “Evet iktidar gücünü yatırım harici çok farklı noktalarda kullandılar. AKP milletvekilleri şu memlekete zerre kadar ne yapmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bölge Hastanesi olarak lanse edilen sonrasında adı Şehir Hastanesi olarak değiştirilen alanda yapılan temel atma töreni, ITKM konusu, belediye ve şirketler olarak yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Günaydın, “Bunların yaptıkları her ihalede bir yerlere para gidiyor. Havuzcu bunlar. Isparta’nın artık zengin olma dönemi geldi. Bu zenginliği kurduğumuz fabrikalarla sağlayacağız. Malzemeleri yarı fiyatına Ispartalı vatandaşlarımıza vererek binalarının mantolamalarına yardımcı olacağız. Hem malzemeden, hem yakıttan tasarruf ettireceğiz. Ispartalıyı kandırtmayacağız” şeklinde konuşurken, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta meydanından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i yuhalatmasına da değindi. Günaydın, “Isparta’mıza üniversite kuran, havalimanını yapan ve bunun gibi birçok hizmetleri dokunan hemşehrimiz Süleyman Demirel’in yuhalatılması, Türkiye’de 40 yılını siyasete ve hizmete adamış bir insana saygısızlıktır” görüşlerinde bulundu.
Bugüne kadar belediye olarak öz imkânlarla hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını aktaran Başkan Günaydın, “Biz bu yatırımları belediyemizin öz imkanlarıyla yaptık. Birileri ‘devlet imkânlarıyla yatırım yapacağız, bunlara belediyenin bütçesi yetmez’ diyor. Biz bu hizmetleri potansiyeli, çalışanlarımızı harekete geçirerek yaptık. Asıl İstiklal harbini biz hizmet olarak Isparta’da yaptık. Gelsinler bizden öğrensinler. ‘4 bin kişilik Isparta’da istihdam oluşturacağız’ dediler, 10 bin işsiz ürettiler, şehrimizde 90 bin kişilik göç verdirttiler” dedi.

30 Mart 2014 tarihinde Türk halkının önünde iki kritik seçenek bulunduğunu dile getiren MHP Antalya Milletvekili ve eski bakanlardan Tunca Toskay da, “2 dönem önce Sayın Günaydın Isparta’yı 5 yıl yönetti ve bir mola verdi. Şimdiki 5 yıllık dönemini tamir ederek geçirdi. Hizmetlerin devam etmesi lazım. Fabrikayı geri aldı ekonomiye katkı sunan yeni fabrikalar yaptı. Tekrar yeni birisini denemeye, maceraya gerek yok. Sayın Başkanla yola devam etmek gerekiyor. Türkiye’nin bir bölümündeki gelişmelere gıkını çıkarmayanlara hesap sorulmalıdır, yoksa çocuklarımız torunlarımız bunun hesabını bize sorar. Türkiye’nin bölünmesine, talan edenlere hesabını kesmezseniz bu sistem devam etmez. MHP’li belediyelerde İçişleri Bakanlığı müfettişleri adeta belediyenin kadrolu elemanı haline geldi. Aynı konuyu 3-5 defa inceliyorlar. Bu müfettişler niçin AKP’li belediyeleri kontrol etmiyorlar. MHP’li belediye başkanlarımız tüm tacizlere rağmen çalışmalarını fedakârca devam ettiriyorlar. Yedirmeyin Isparta’yı bunların iştahı oldukça fazla” şeklinde konuştu.











      

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum