İstihdama Yönelik Yerel Projelerimiz Var!

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini hızlandırdı. Ön seçim sürecinde partililerle kucaklaşmasında kendisini anlatan Şenol, vatandaşlarla buluşmasında ise gündeme dair değerlendirmeler yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 16:00
İstihdama Yönelik Yerel Projelerimiz Var!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, 2 gün içerisinde yaklaşık 10 ilçe, belde ve köy ziyareti yaparak çalışmalarına hız verdi. Şenol, Son iki günde İncesu, Aksu, Senirkent, Uluğbey, Büyükkabaca, Uluborlu, Keçiborlu ve Senir’de çalışma yürttü.

Şenol bir taraftan ön seçim çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da genel seçim çalışmasını yürütüyor. Partililerle buluşmalarının yanı sıra, gittiği her ilçe, belde ve köyde kahve ve esnaf ziyaretleri ile halkla da buluşan Şenol, parti politikalarını geniş kitlelere ulaştırmaya çalışıyor.

Vedat Şenol, hükümetin ekonomi ve dış politikalarını eleştirerek “12 yıldır pembe rakamlarla gündem değiştirmeye, milletimizin gözünü boyamaya çalışıyorlar. Ama vatandaş akşam eve gittiği zaman bu rakamlar nedense sofralarına yansımıyor. Çocuğunu okutan aile evladının eğitim hayatı boyunca adeta kabus yaşıyor. İşsizlik rakamları ortada. Boşanma oranları artıyor, gençliğimiz kültürel bir yozlaşmanın eşiğinde” dedi.

CHP iktidarında halkın yeninden yüzünün güleceğini kaydeden Şenol, “CHP iktidara yürüyor. AKP’nin saltanatı 7 Haziran’da son bulacak. 7 Haziran’da artık umut yeşerecek. İstihdama yönelik yerel de de ciddi projelerimiz var. İşsizlik sorununu kademeli olarak tarihin çöplüğüne atacağız” ifadelerini kullandı.

Parti tabanına da seslenen Şenol, “Ön seçim partimiz açısından tam bir demokrasi şöleni olmuştur. 18 aday adayı her şeyden önce yol arkadaşı olarak çalışıyoruz. 29 Mart’ta üyelerimizin önüne konulacak sandık son derece önemli. Üyelerimizi öncelikle sandık başına gitmeye çağırıyorum. Aday adayı olarak da üyelerimizden destek istiyorum. Sürekli ulaşılabilen, örgütü tanıyan, Isparta’yı tanıyan bir aday adayı olarak ön seçim pusulasının en sonunda, 18’nci sırada yer alıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum