ISTUDAK ve TODOSK'dan Ortak Etkinlik

ISTUDAK hafta sonu Antalya’nın köklü doğa sporları kulübü olan TODOSK ile ortaklaşa Antalya ili Tülek Yaylası-Ekizce Pınarı ortak faaliyetini gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2017 10:14
ISTUDAK ve TODOSK'dan Ortak Etkinlik

Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ISTUDAK) pazar günü 46 kişilik bir ekiple Antalya’daki Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile sabah 08.00’de Dilek Sabancı Spor Salonu’nda buluştu.

Burada TODOSK Başkanı Hatice Güçlü tarafından karşılanan ISTUDAK üyeleri Tülek Yaylası’ndaki yürüyüş başlangıcına geçti. Antalya’dan da katılımla 96 kişilik bir ekiple saat 10.00’da yürüyüşe geçen doğaseverler Tülek Yaylası’ndan Hisarçandır Köyü sınırları içerisinde yer alan Ekizce Pınarı’na kadar yürüdü.

TODOSK rehberleri Cemalettin Şık ve Ali Özdemir eşliğinde 13 km yürüyen ISTUDAK ve TODOSK üyeleri saat 15.30 sularında yürüyüşlerini tamamladılar. Yürüyüş yumuşak bir havada gerçekleşirken, doğaseverler zaman zaman parkurda kar içerisinde de yürüme fırsatı buldular.

TODOSK Başkanı Hatice Güçlü, ISTUDAK üyelerini aralarında görmekten ve birlikte etkinlik gerçekleştirmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, bahar aylarına doğru Isparta’da da ortak etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.

ISTUDAK Başkanı Ali Telli ise TODOSK ile gerçekleştirdikleri ikinci etkinlikleri olduğunu ve sıcak karşılanmalarından dolayı başta dernek üyeleri olmak üzere tüm doğaseverlere teşekkür etti. En kısa zamanda Isparta’da da ortak etkinlik gerçekleştirme kararı aldıklarını belirten Telli, ortak işbirliğinin geliştirileceğini belirtti.

Başkan Ali Telli ayrıca dernek olarak her hafta Çarşamba günleri akşamı Gökçay Amfi Tiyatro’da yer alan binalarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiğini bu haftaki etkinliğin ‘kişilik hakları ve kişi özgürlüklerinin dokunulmazlığı’ konusunda olduğunu tüm herkesi etkinlilerine beklediklerini duyurdu.

Telli derneklerinin resmi web adreslerinin  olduğunu ve doğaseverlerin buraya üye olarak tüm etkinliklerden ve duyurulardan anında haberdar olabileceklerini sözlerine eklerden, facebook’ta da vatandaşların ISTUDAK yazmaları halinde etkinlik ve duyurulara bu adresten de ulaşabileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.