ISTUDAK'tan Eğitime Katkı

Isparta ve ilçelerini doğa ve turizm yönünden başta düzenlediği doğa yürüyüşleri ile tanıtan ISTUDAK aynı zamanda hazırladığı sosyal sorumluluk projeleriyle de okullara kitap bağışlarında bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2013 15:34
ISTUDAK'tan Eğitime Katkı

Son olarak 15 Şubat 2013 tarihinde dernek üyeleri başta olmak üzere başlattığı Kitap Toplayalım, Kütüphane Kuralım Projesi sona erdi. Proje kapsamında toplanan kitaplar, ISTUDAK Başkanı Ali Telli başta olmak üzere bazı yöneticiler ve üyeler tarafından Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ın da katıldığı bir programla Yalvaç İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul yöneticileri ve kütüphaneden Sorumlu Edebiyat Öğretmeni Meryem Karahan’a teslim edildi.

ISTUDAK Başkanı Ali Telli, dernek olarak her hafta pazar günleri düzenledikleri doğa yürüyüşleri başta olmak üzere çeşitli aktivitelerle Isparta ve ilçelerinin tanıtımını yapmaya çalıştıklarını söyledi. Telli, “Dernek olarak doğa, kültürel ve sportif geziler düzenliyoruz. Bu etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Etkinlik ve faaliyetlerimizden halkımız derneğimizin resmi web sitesi www.istudak.org ve ISTUDAK facebook hesabından bilgi edinebilirler.

Dernek olarak ayrıca bu etkinliklerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de hazırlıyoruz. Bu kapsamda 15 Şubat 2013 tarihinde Kitap Toplayalım, Kütüphane Kuralım Projesi başlatmıştık. Bu projemiz üyelerimizden büyük destek gördü. Yine deneğimiz üyesi Beyazıt Kitapevi sahibi Aydın Yetik’e bu kampanyaya verdiği büyük desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kampanya sonucunda bugün başta YGS, LYS, OSS, KPSS, Dünya Klasikleri, 100 Temel Eser, kültürel ve popüler romanlardan oluşan bine yakın kitabı teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm yöneticilerimize, üyelerimize ve katkı sunan tüm kesimlere bugün bağışını yaptığımız okulumuzun öğrencileri adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Kitap teslim programında konuşan Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş bir ay gibi kısa bir sürede birçok sayıda kitabın toplanarak kütüphane oluşturulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş “Bir minibüs dolusu kitabın toplanmasında üstün gayret gösteren Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Kulübü’ne teşekkür ederiz. Gerçekten Yalvaçımız ve okulumuz için çok iyi oldu emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Öğrenciler ise bir günde kütüphaneyi dolduran ISTUDAK ailesine teşekkür ederek sevinçlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.