ISUBÜ İlk Mezunlarını Verdi

ISUBÜ İlk Mezunlarını Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2019 01:00
ISUBÜ İlk Mezunlarını Verdi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin 1. Mezuniyet töreni Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkan Vekili Hakkı Kaya ile davetliler törene katıldı.

Törende konuşan ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, “Hayatın içinde gerçekten dönüm noktası diyebileceğimiz önemli başlangıçlar vardır. Yürümeye ya da konuşmaya başladığınız gün önemlidir. İlkokula başladığınız gün önemlidir. Bir meslek edinmek için sıcak aile ortamından kopup gurbete çıktığınız ve üniversiteye adım attığınız gün önemlidir. Ama içerisinde acı tatlı yüzlerce hatıranın yer aldığı üniversite öğrenciliğinin ardından mezun olacağınız gün de önemlidir. Bugün, işte o gündür. Dileğim yollarınızın da bahtınızın da açık olmasıdır. Sizi bu duygular içerisinde yeni bir hayata uğurlarken, mezuniyetiniz kutlu, geleceğiniz umutlu ve günleriniz hep mutlu olsun diyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.