ISUBÜ İşyeri Eğitim ( Uygulamalı Eğitim) Protokollerine Devam Ediyor...

ISUBÜ, Barida Otel ve Ramada Otel ile İş Yeri Eğitimi Protokolü İmzalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2020 13:58
ISUBÜ İşyeri Eğitim ( Uygulamalı Eğitim) Protokollerine Devam Ediyor...

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Öngör Grup Turizm Sanayi A.Ş bünyesindeki Barida Otel ve Ramada By Wyndham Otel ile iş yeri eğitimi konusunda protokol imzaladı.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör ve Ramada By Wyndham Genel Müdürü Mithat Yayla, imzaları atarak protokolün üniversitemize, işyerlerine, öğrencilere ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Rektör Diler, “İlimizin önemli iki turizm işletmesi ile protokolümüzü imzaladık. Üniversitemize ve otellerimize hayırlı uğurlu olsun. Sizleri Rektörlüğümüzde ağırlamaktan onur duyuyoruz. En kısa zamanda sizleri iş yerinizde ziyaret ederek çayınızı içeceğiz. Yönetim olarak anlayışımız, çayını içmediğimiz esnafımız iş yerimiz kalmayacak” dedi.

Rektörlük Toplantı salonunda yapılan İş Yeri Eğitimi Protokolü programına, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Kabul, Uluborlu MYO Müdürü Semih Doğrukol, Eğirdir MYO Müdürü Mustafa Gök, Eğirdir MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Çetin Meydan, Eğirdir MYO otel lokanta ve ikram hizmetleri bölüm başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör Öngör Grup yönetim kurulu üyesi Serkan Öngör, Barida Otel İnsan Kaynakları Müdürü Gamze Yel ve Ramada By Wyndham Genel Müdürü Mithat Yayla katıldı.

Protokol çerçevesinde bilinçli ve istekli öğrenciler, iş yeri eğitimi alacak. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.