ISUBÜ Rektörü Diler’den Bilgiç’e Teşekkür

ISUBÜ Rektörü Diler’den Bilgiç’e Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2020 15:27
ISUBÜ Rektörü Diler’den Bilgiç’e Teşekkür

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’e üniversite bütçesi müjdesinden dolayı teşekkür etti. 

Rektör Diler; “Genç bir üniversite olarak yeni yatırımlarımız için gerekli olan kaynakları oluşturmak adına her zaman kapısını çaldığımız, TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Bilgiç, Üniversitemizin ve Isparta’mızın gelişmesi, devlet ve hükümet yatırımlarından faydalanması adına her zaman her türlü desteği sağlamaktadır. 

ISUBÜ’nün mevcut durumu ve gelecek planlamaları hakkında her zaman bilgi sahibi olan, Isparta’mızın ve Üniversitemizin her türlü sorunlarını kendisine ilettiğimizde bizleri gere çevirmeyen TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekilimiz Sayı Süreyya Bilgiç’e 2021 yılında üniversitemize ayırttığı bütçe için öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.