ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 18:03
ISUBÜ’de 15 Temmuz Anısına Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törene ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter’in yanı sıra çok sayıda Akademisyen ve İdari Personel katıldı.

 

Törende Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videolar izlendi ve İmam Hatip Ahmet Yılmaz tarafından Kuran-ı Kerim okundu. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Program Gönen MYO Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kıyas Kayaalp tarafından Rektör İbrahim Diler’e 15 Temmuz tablosu takdim edilmesiyle son buldu.

takdim-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.