ISUBÜ’den 4 Üniversite İle İşbirliği

ISUBÜ’den 4 Üniversite İle İşbirliği

Yayınlanma:
ISUBÜ’den 4 Üniversite İle İşbirliği

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Diler, Kosova ve Makedonya’da bulunan 4 üniversite yetkilileri ile iş birliği protokolü imzaladı.

Prizren şehrinde bulunan Ukshin Hoti Üniversitesi ve Uluslararası VİZYON Üniversitesi (International Vision Universty), Üsküp’te bulunan International Balkan University (Uluslararası Balkan Üniversitesi), International Bussines and Technology University (Uluslararası İşletme ve Teknoloji Üniversitesi) ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında ikili iş birliği ve Mevlana Değişim programı anlaşmaları imzaladı.
Protokolleri imzalanan ve anlaşmaları sağlanan Üniversiteler ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) her alanda akademik işbirliği yapacak. 4 üniversitenin de çalışmalarını çok yönlü ve eş zamanlı sürdürerek akademik işbirliklerini geliştirip güçlendirmek amacıyla, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile akademik işbirliği protokolü imzaladığı belirtildi.

Uluslararası Vizyon Üniversitesini temsilen Rektör Prof. Dr. Fadıl Hoca, Uluslararası Balkan Üniversitesini temsilen Rektör M. Dursun Erdem, Ukshin Hoti Üniversitesini temsilen İsmet Temaj, Uluslararası İşletme ve Teknoloji Üniversitesini ve Rektörü Edmond Hajrizi’yi temsilen vekili M. Ahmedi, protokol anlaşmalarına imzalarını attılar.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, “Üniversitemiz ile işbirliği ve Mevlana Değişim Programları anlaşması yapan Makedonya ve Kosava Üniversitelerimizin değerli Rektörlerine ve kıymetli hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.