ISUBÜ’nün Altyapısı Isparta Basınına Her Zaman Açık

ISUBÜ’nün Altyapısı Isparta Basınına Her Zaman Açık

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2021 16:22
ISUBÜ’nün Altyapısı Isparta Basınına Her Zaman Açık

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü İbrahim Diler, ISUBÜ’nün medya altyapısının Isparta Basını’na her zaman açık olduğunu söyledi
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Rektör Diler’e Medya Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Fatih Ecevit, Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı ve Usta Gazeteci Öğretim Görevlisi M. Zafer Çağlar, Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanlarından Gazeteci Öğretim Görevlisi. Şakir Aksöz ve Basın ve Halkla İlişkiler ile Özel Kalem Sorumlusu Selçuk Tokgöz de eşlik etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Isparta’nın iki üniversitesinden biri olan ISUBÜ’nün faaliyetlerini başarılarını sayfalarımıza taşıyarak tanıtımının yapılmasında üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. ISUBÜ bizim gözbebeğimiz. Bizim ilimizin üniversitesi. Isparta basını olarak İSÜBÜ ile ilişkilerimiz sağlam zeminde” dedi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler de Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar dilerken, “ISUBÜ olarak yaptıklarımızın duyurulmasında sizlerin önemini çok iyi biliyoruz. Isparta maya anlamında zengin bir il. Biz de tecrübeli arkadaşlarla üniversitemizde bir medya ekibi oluşturduk. Ayrıca makine ekipman altyapımız her zaman Isparta basınına açık. Bu anlamda ileriki günlerde medya çalışanlarına yönelik, medyadaki yenilikleri içeren eğitim semineri yapmak istiyoruz. Sizlerle verimli her türlü çalışmada varız” diye konuştu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, eğitim seminerinin düzenlenmesi için çalışmaya hazır olduklarını belirterek Rektör Diler’e teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.