İşyerinde Çalışan Kadına Maymun Saldırdı

İşyerinde Çalışan Kadına Maymun Saldırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2015 13:12
İşyerinde Çalışan Kadına Maymun Saldırdı

Isparta'da sahibinin işyerinden kaçan maymun yan tarafta başka bir işyerinde müşteri temsilcisi olarak çalışan 23 yaşındaki Nursel A.'ya saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan maymunun saldırısında başından yaralanan kadın, hastaneye götürüldü.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Gül Petek Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sahibinin oto tamirhanesinden kaçan maymun hızla yan taraftaki özel otomobil servisine girdi. Burada bankonun arkasında çalışan müşteri temsilcisi Nursel A.'nın üzerine atlayan maymun, kadını başından yakaladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, can havliyle maymunu uzaklaştırmayı başardı.

İşyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, çığlıklar üzerine içeri giren diğer çalışanlar Nursel A.'nın yardımına koştu. Başından yaralandığı belirlenen kadın, iş arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.

Olay sonrası işyerinden kaçan maymun ise çevredekiler tarafından uzun uğraşlar sonucu yakalandı ve sahibine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.