İşyerleri Denetlendi

İşyerleri Denetlendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2016 17:05
İşyerleri Denetlendi

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren umuma açık işyerleri denetlendi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç ve suçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 23 Ocak 2016 Cumartesi gecesi İlimiz, Yalvaç İlçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.
Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Adli ve önleme araması yapılması amacıyla 23 Ocak 2016 Cumartesi günü 19:00 ile 23:00 saatleri arasında İlimiz, Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller ile yol uygulaması yapılmıştır.

Yapılan uygulama neticesinde;
1- Umuma açık yerlerde ve yapılan yol uygulaması neticesinde toplam 109 şahsın GBT sorgulaması yapılmıştır. Yapılan bu sorgulamalarda aranan şahsa rastlanılmamıştır.
2- Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 10 şahsa tütün ve tütün mamulleri kullanmaktan kabahatler kanununa göre işlem yapılmıştır.
3- Kontrol edilen Umuma Açık İşyerlerinde konsomatrislik yaptığı anlaşılan 6 bayan şahsa işlem yapılmıştır.
4- Bu işyerlerinde çalışan iki şahsın kimlik bildirimleri bulunmadığından dolayı işlem yapılmıştır.
5- Yapılan yol uygulamasında 38 araç sorgulanmış olup, 3 araca (475) TL trafik para cezası uygulanmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimiz genelindeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.