ITB, Yalvaç'a Satış Salonu Açtı

ITB, Yalvaç'a Satış Salonu Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 15:41
ITB, Yalvaç'a Satış Salonu Açtı

Isparta Ticaret Borsasının, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleriyle oluşturduğu Yalvaç Satış Salonu önceki gün törenle açıldı.

Ticaret Borsası üyelerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurulan Yalvaç Satış Salonu'nda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleriyle alınan Hububat Analiz Cihazı da bulunuyor.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk ile yönetim ve meclis üyelerinin ev sahipliğini yaptığı açılışta, Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi Tütüncü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Altınok, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik, daire Müdürleri ve çok sayıda üye hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Isparta ekonomisinin gelişmesi için hizmet kalitesini artırdıklarını söyledi. Adar, şöyle konuştu:

“Isparta Ticaret Borsası olarak ilimiz Tarım Ekonomisinin gelişmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığını aldıkça hizmetlerimizi daha iyi seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün burada Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımızın da desteğiyle Borsamız Yalvaç Satış Salonunun açılışını yapacağız. Bu açılış göreve geldiğimiz günden bu yana temel amacımız olan Borsamız hizmet kalitesini daha iyi seviyelere çıkarılmasının bir diğer göstergesidir.

Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle bölgedeki ticaretin belli standartlara gelmesine büyük katkı sağladık. Bu aşamadan sonra da ticaretin geleneksel yöntemlerden daha profesyonel ve kurumsal hale geçişini sağlayacağız. Açılışını yaptığımız satış salonumuz bölgedeki hububat ticaretinin daha sağlıklı ve düzenli olmasını sağlayacaktır. Üretici ve tüccarı Borsamız çatısı altında bir araya getireceğiz. Hububat analiz imkanı ile üreticimizin ürettiği ürününün kalitesi net olarak görmesi ve kalitenin artışı için gerekli tedbirleri alması; tüccarlarımızın aldığı ürünü analiz ettirerek ihtiyacı olan malı alması sağlanacaktır. Tüm ticaret kayıt altına alınarak karşılıklı mağduriyetlerin ve vergi kayıplarının önüne geçilecektir. Böylece bölge ekonomisine ekstra katkı sağlanacaktır.
Temsilciliğimizin açılışında projemize destek vererek büyük katkı sağlayan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına, kuruluş sürecindeki destekleri dolayısıyla Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’ye ,bugüne kadar oda bünyesinde hizmet vermemizi sağlayan Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Dirik’e ve açılış törenimizde bizi yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılara şahsım ve Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim."

Daha sonra Ticaret Borsası Yalvaç Satış Salonu'nun açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.