ITB’den Geleneksel İftar Yemeği

ITB’den Geleneksel İftar Yemeği

Yayınlanma:
ITB’den Geleneksel İftar Yemeği

Isparta Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde Borsa üyeleri, protokol ve üreticiler bir araya geldi. Başkan Ahmet Adar; “Amacımız, birlik ve beraberlik içinde daha verimli çalışmalar yapmaktır” dedi. 

Halıkent Mahallesindeki Modapark Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Vali Yardımcısı İsmail Akman, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Daire Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM

Modapark Düğün Salonu Bahçesindeki iftar yemeği, İl Müftülüğü Vaizlerinden Durmuş Demirel tarafından yapılan dua ile sona erdi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ve Meclis Üyeleri davetlileri kapıda karşıladı.

İftar sonunda bir konuşma yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, iftar yemeği düzenlemenin borsa için bir gelenek haline geldiğini belirterek; “Bu güzel geleneğimizi sürdürüyoruz. Zira, iftarda tüm kesimler bir araya geliyor ve birlik – beraberlik ortamı oluşuyor. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

ADAR; “BU İFTAR BİRLİK VE 

BERABERLİĞİMİZİN GÜZEL ÖRNEĞİDİR” 

Kendilerinin göreve gelmesi ile birlikte söz konusu iftar programlarını ilçelere de yaydıklarını belirten Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar konuşmasında şunları söyledi; “Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta’nın tüm işadamları, bürokratlarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu tür programlarımızda Isparta’mızın tarımsal sorunlarını görüşüp, fikir alışverişinde bulunarak çözüm yollarına bakıyoruz. 

İlçe ziyaretlerimiz de çok iyi gidiyor. Bu ziyaretlerimize Eğirdir ilçemizden başladık. Eğirdir ilçemizde Elma borsası konusunu ele aldık. Keçiborlu ilçemizde düzenlemiş olduğumuz iftar programında ise gül ve gülcülüğü ele aldık. İlçelerdeki iftar programlarımız Yalvaç ile devam etti ve bugün Merkez ilçede düzenlediğimiz bu iftar ile Ramazan boyunca sürdürdüğümüz iftar programlarımızı noktalamış oluyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.