İtfaiye Haftası Kutlandı

İtfaiye Haftası Kutlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2015 14:43
İtfaiye Haftası Kutlandı

Isparta Belediyesi, İtfaiye Haftası’nın 301.Yıldönümü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. İtfaiye Müdürlüğü personeli, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret ederek çiçek takdim etti. Ardından Isparta İtfaiye Müdürlüğü’nde şehitlerimiz, itfaiye şehitleri ile kaza ve belaların defi için Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri, Isparta Belediyesi’nce de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik kapsamında Isparta İtfaiye Müdürlüğü personeli, Başkan Günaydın’ı evinde ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Halil Açar, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çiçek takdim etti. İtfaiye Haftası’nın bu yıl 301. Yıldönümünü kutladıklarını söyleyen Açar, Isparta İtfaiye Müdürlüğü olarak 50 personel, 11 araçla birlikte hizmet verdiklerini söyledi. Açar, Isparta İtfaiyesi’nin ve personelinin insanların en zor anlarında 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini dile getirdi.

Isparta İtfaiye personeli ve ülkedeki tüm itfaiyecilerin haftalarını kutladığını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Isparta itfaiyesinin her zaman öncülük ettiğini belirtti. Isparta İtfaiyesinin daha teknik, imkan ve araçlarla vatandaşlara hizmet verdiğini kaydeden Başkan Günaydın, her türlü yangının yanı sıra trafik kazalarına da en modern ve teknik araç, gereç ve donanımlarla müdahale edilebildiğini aktardı. İtfaiyecilerin büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Günaydın, “Isparta itfaiyemiz her daim başarılı ve bu başarılarının devam edeceğine inanıyorum. İtfaiyecilerimizin gününü kutluyorum. Teşkilatımız Isparta’mıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu çalışmalar Isparta kamuoyu tarafından da yakından takip edilmektedir. Isparta itfaiyesi yaşanan olaylarda can ve mal kaybının yaşanmaması veya en aza indirilmesi için yoğun çaba sarf etmektedir. Isparta itfaiyemiz ülkemizin önde gelen teşkilatlarından birisidir, çalışmalarında başlarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ayrıca müdürlük merkez binada şehitlerimiz, itfaiye şehitleri ile birlikte kaza ve belaların defi için Mevlid-i Şerif okuttu, kurban kesti. Isparta Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, şehit yakınları, muhtarlar, itfaiye personeli, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcilerinin de katıldığı programın ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.