İtfaiyeden Üçüncü Şube

Isparta Belediyesi, Yangın ve Benzeri Olaylara Daha Çabuk Müdahale Etmek İçin Üçüncü İtfaiye Hizmet Grup Amirliği Binasını Hizmete Açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 17:41
İtfaiyeden Üçüncü Şube

Isparta Belediyesi, yangın ve benzeri olaylara daha çabuk müdahale etmek için üçüncü itfaiye hizmet grup amirliği binasını hizmete açtı.

Davraz Mahallesi'nde hizmet verecek yeni binada bir araçla birlikte üç itfaiye eri 24 saat boyunca göreve hazır bekletilecek.

Yeni itfaiye binası Davraz, Vatan ve Halıkent gibi mahallelerde meydana gelebilecek yangın ve benzeri olaylara öncü kuvvet olarak gidecek.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'nın doğu kısmında itfaiye ile ilgili aksaklıklar olmadığını fakat, zamandan kazanmak ve bir iki dakikalık gecikmeyi bile önlemek için bu hizmet binasını açtıklarını söyledi.

Günaydın, bu ekiplerin öncü ekip olacağını, takviye ekipler gelinceye kadar olaya müdahalede bulunacağını kaydetti. Davraz Mahallesi'nde açılan İtfaiye Müdürlüğü Davraz Grup Amirliği hizmet binasının açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay, mahalle muhtarı ile belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum