İtfaye'den Kedi Kurtarma Operasyonu

Özkanlar Kavşağındaki kanalizasyon çukuruna bir kedinin sıkıştığı ihbarını alan Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri hayata verdikleri önemi bu görüntülerle bir kez daha ispat ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2012 11:26
İtfaye'den Kedi Kurtarma Operasyonu

Kendi çabalarıyla kediyi kurtaramayacaklarını anlayan itfaiye ekipleri, Fen İşleri ve Su-Kanalizasyon Müdürlüğündeki mesai arkadaşlarını da olay yerine çağırarak yardım istediler. Kepçelerle yollar kazındı. Borular tek tek sökülüp kedi arandı.

Kedinin logar kapağından düştüğünü söyleyen çevre sakinlerinden Orhan Mavi, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasını da takdirle karşıladığını ifade etti.

Yağmur yağdı…

Çalışmalar saatler sürdü. Ama onlar yine de bıkmadı. Arama çalışmalarına aralıksız devam ettiler. Belki de bir can kurtarırız diye…

Havanın kararması ile birlikte artık umutlar yerini bekleyişe bıraktı. Çünkü kedi uzun saatler süren çalışma sonucu bulunamadı.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.