ITKM İnşaatı Artık Ispartaya Zarar Veriyor

Isparta'nın 20 yıllık kanayan yarası olan ITKM'de güvercinler uçmaya devam ediyor. Yapılamayan ticaretten Ispartalının zararı ise çok büyük.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2012 17:01
ITKM İnşaatı Artık Ispartaya Zarar Veriyor

Isparta'nın 20 yıllık kanayan yarası olan ITKM'de güvercinler uçmaya devam ediyor. Yapılamayan ticaretten Isparta'lının zararı ise çok büyük.

Ispartanın 20 yıllık kanayan yarası olan ITKM'de güvercinler uçmaya devam ediyor. 20 yıl önce eski başkanlardan Mehmet Aybatılı döneminde ilk kazma vurulan ITKM inşaatı bugünkü haliyle tam 4 yıldır aynı şekilde duruyor.

Zaman zaman inşaat yeniden başlatılmaya çalışılsada nedeni belli olmayan bir şekilde hiçbir ilerleme yaşanmıyor. Bu büyük inşaatın Isparta'ya günlük zararı ise yaklaşık 700 bin lirayı buluyor.

Uzmanlara göre bu alanda ticaret yapılmaya başlansa günlük ticaret döngusünün 700 bin lira ile 1.000 lira aralıgında bir ticari döngünün olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum