ITKM İnşaatının Peyzajı Gözden Geçirildi

ITKM İnşaatının Peyzajı Gözden Geçirildi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2011 18:26
ITKM İnşaatının Peyzajı Gözden Geçirildi

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 20 Mayıs itibari ile yeniden inşaat çalışmalarına başlanan Ticaret Kültür Merkezindeki çalışmaları sık sık yerinde kontrol ediyor. Yapılacak her çalışmayı yakından takip ederek yetkililerle görüş alışverişinde bulunuyor. Merkezin el verişli ve kullanışlı bir konumda olması için gereken peyzaj düzenlemeleri içinde yetkililerle bir araya geldi. Bir saat süren toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında geniş bilgi aldı.

Başkan Günaydın bir inşaat çalışmasında şantiyenin dağılıp yeniden toplanmasının zaman alacağını bunu en iyi bilenin de şantiyelerde çalışanlar olduğunu belirtti. 20 mayıs itibari ile yeniden ivme kazanarak inşasına başlanan Ticaret Kültür Merkezinin güzel bir görünüm ve kullanımda olması için ve peyzaj düzenlenmesi konusunda yetkililerden bilgi aldığını belirtti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Ticaret Kültür Merkezimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Bir inşaatın durup yeniden başlaması kolay bir iş değildir. Bunu şantiyecilik yapanlar çok iyi bilirler. Firma yetkilileri merkezin yeniden inşa edilmesi için yeni bir ekip oluşturdu ve 20 Mayıs itibari ile de çalışmalarına başladı. Bugün ise firma yetkilileri ile çevre ve peyzaj düzenlenmesi konusunda çalışmalarda bulunduk. LPG’li araçların kapalı alanlara alınmamasından dolayı bu araçların park edebilecekleri alanlar neler olabilir onu görüştük. Önümüzdeki günlerde merkezin etrafında bulunan çitler kaldırılacak ve buralarda kaldırım çalışmaları başlayacak. Ayrıca ağaçlandırma çalışmalarının yapılması için görüş alışverişinde bulunduk. Üst katların da en iyi işlerliği nasıl olur bunun tartışmasını yaptık. Gayemiz Isparta’mız için güzel bir çarşı olsun. Halkımızın ve esnafımızın huzurla kullanabileceği bir mekan haline gelmesinin gayreti içerisindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.