ITKM Otoparkı Ücretli Oluyor

ITKM Otoparkı Ücretli Oluyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2017 10:39
ITKM Otoparkı Ücretli Oluyor

Hizmete girdiği günden bu yana ücretsiz olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin otoparkı, ücretli oluyor. ITKM otoparkının ücret tarifesi belediyenin işlettiği diğer otoparklarla aynı olacak. Belediye Meclisi, bu konuyu cuma günü karara bağlayacak.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ilk toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinin ilk sırasında ise Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi(ITKM) ile hizmete girecek olan Pirimehmet Mahallesi otoparklarında diğer otopark ücret tarifesinin uygulanması yer aldı. İlgili madde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, komisyon raporu doğrultusunda cuma günü karara bağlanacak. Buna göre şuanda ücretsiz hizmet veren yaklaşık 1500 araçlık ITKM otoparkı da belediyenin işlettiği diğer otoparklarla aynı tarife üzerinden ücretlendirilecek.

İlgili teklif maddesi şöyle; “Mülkiyeti Belediyemize ait, müdürlüğümüz tarafından işletilen otopark ücretleri 06.05.2016 tarih ve 149 karar no ile belediye meclisimizce belirlenmiştir. Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren otoparklarımızın fiyat tarifelerinin hizmete girecek olan Isparta Ticaret Kültür Merkezi ve Pirimehmet Otoparklarında da uygulanmasının görüşülmesi..”

BELEDİYE OTOPARKLARININ ÜCRET TARİFESİ ŞÖYLE;

0-15 dakika - Ücretsiz

15 dakika - 1 Saat - 1 TL

1 Saat - 3 Saat - 2 TL

3 Saat - 5 Saat - 3 TL

5 Saat - 7 Saat - 4 TL

7 saat - 10 saat - 5 TL

10 saat - 13 saat - 6 TL

13 saat - 15 saat - 7 TL

15 saat - 24 saat - 8 TL

Kayıp bilet ceza bedeli 15 TL 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum