ITKM’de Kiralama İşlemleri Başladı Mı?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Kadıahmet Oğulları Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ünal, 01 Mayıs tarihinde yaptıkları basın toplantısında...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2012 10:22
ITKM’de Kiralama İşlemleri Başladı Mı?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Kadıahmet Oğulları Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ünal, 01 Mayıs tarihinde yaptıkları basın toplantısında ITKM’nin 3 cephe kısmının Haziran ayının sonuna kadar tamamlanacağını ve kiralama işlemlerinin de bu süreden sonra başlayacağını söylemişlerdi. Vatandaşın merak ettiği konu ise Haziran ayı bitti ve inşaatın son durumu nedir? Kiralama işlemi başladı mı?

Isparta’nın çehresini değiştirecek olan bu alan yıllardır yapılmayı bekliyor.

Her gelen Belediye Başkanı’nın yıktığı ve son olarak Yusuf Ziya Günaydın’ın girişimleri ile tamamlanmak üzere olan ITKM’nin kaderi sonunda netlik kazanıyor. Ancak yapılan basın toplantısında bütün sorunların ortadan kalktığı ve inşaatın 3 cephe kısmının Haziran ayı sonunda tamamlanarak bazı dükkanların kiraya çıkarılacağı söylenmişti. Temmuz ayına girmemize rağmen her hangi bir açıklamanın yapılmaması, inşaatın beklenen süreden daha mı geç açılacak sorularını akıllara getiriyor.

NE DEMİŞLERDİ?

Sezai Ünal, inşaat alanının 3 dış cephesinin Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacağını ve bu süreden sonra da kiralama işlemlerinin tamamlanacağını söyledi. Sezai Ünal, ITKM’nin 85 milyon dolarlık bir proje olduğunu ve şu anda hiçbir sıkıntı ile karşılaşılmadığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ise: “Isparta halkı arasında ITKM’nin yapım aşaması yılan hikayesine döndü deniliyor. Artık bu yılan hikayesinin sonlanması gerekiyor. Gerekli çalışmalar sürüyor. Şu anda 98 işçi ile inşaat devam ediyor. Kademeli olarak ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu sayı çok yakın bir zamanda 200’ü geçecek. Haziran ayında binanın yarısı bitecek. Nasıl insanın kalbi varsa, bu alanda şehrin kalbi olacak” diye açıklamada bulunmuşlardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum