ITSO, ABİGEM Yönetimi’nde

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. 2011-2012 yıllarına ait genel kurulu önceki gün yapıldı.

Yayınlanma:
ITSO, ABİGEM Yönetimi’nde

Genel kurul toplantısına Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği temsilcilerinin yanı sıra, ortak oda ve borsalar katıldı. Toplantıya, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok katıldı.

Genel Kurulda Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş.’nin faaliyetleri, gelir ve giderleri değerlendirildi, ardından yönetim kurulu seçimi yapıldı.Yönetim Kurulu Başkanlığına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Hüsnü Serteser seçildiği genel kurulda yönetime Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bulunduğu 7 oda borsa girdi.

AFYONKARAHİSAR ABİGEM A.Ş. HAKKINDA BİLGİ
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Avrupa Birliği ve yerel Odaların işbirliği ile başlatılan “Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezlerinin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta ve Kütahya illerini kapsayan bölgesel bir İş Geliştirme Merkezi olarak 2008 yılında faaliyetlerine başlamıştır.

Afyonkarahisar ABİGEM’in temel kuruluş amacı, bölgesindeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) başta olmak üzere tüm Türkiye’deki KOBİ'lerin rekabet seviyelerinin ve uluslararası piyasalarda aktivitelerinin arttırılması olarak tanımlanmıştır. Bu amaç çevresinde Afyonkarahisar ABİGEM, asıl olarak KOBİ’leri desteklemeye yönelik bir kurum olmakla birlikte, yasal statü, sektör ve büyüklük ayrımı yapmadan tüm kurumlara ve işletmelere de hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.