ITSO AK Parti'nin Arka Bahçesi Mi?

ITSO AK Parti'nin Arka Bahçesi Mi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2018 16:48
ITSO AK Parti'nin Arka Bahçesi Mi?

ITSO’dan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e destek açıklaması yapılmasına ITSO üyesi ve eski Disiplin Kurulu Başkanı İzzeddin Dikmen’den tepki geldi. Dikmen, “Meslek Odaları ve sivil toplum kuruluşları, bir adayın veya bir partinin arka bahçesi değildir” dedi.

ITSO Disiplin Kurulu Eski Başkanı ve ITSO üyesi İzzeddin Dikmen, ITSO’nun AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e destek açıklamasını talihsizlik olarak nitelendirdi. İzzeddin Dikmen, yaptığı açıklamada “Meslek Odaları ve sivil toplum kuruluşları, bir adayın veya bir partinin arka bahçesi değildir. Ticaret erbabının ve iş insanlarının aidatları ve munzam aidatları ile faaliyetini sürdüren kuruluşlardır. Türkiye’nin en eski odalarından olan Isparta Ticaret Sanayi Odası’nın bir adaya destek açıklaması talihsizliktir. Ticaret Odası bütün adaylara eşit mesafede olmalıdır. Siyasi etik bunu gerektirir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum