ITSO Akademi Başlıyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Gelişim Akademisi kuruldu. Eylül ayından itibaren sanayi ve ticaretin gelişmesi, uzmanlaşma ve kurumsallaşma adına önemli bir adım olan sertifika eğitim programlarına başladı.

Yayınlanma:
ITSO Akademi Başlıyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Avrupa Birliği Standartlarında verdiği hizmetlerinin yanı sıra üyeleri yakından ilgilendiren projelerine de devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli kurumlara üyelere yönelik hizmetlerin geliştirilmesi, Isparta’nın sürdürülebilir kalkınması amacıyla işbirliği ve güçbirliği felsefesiyle farkındalık oluşturan önemli projeler sunan ITSO şimdi de Gelişim Akademisini kurdu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Gelişim Akademisi hem üyelere hizmet edecek hem de isteyen herkesin katılabileceği önemli gelişim eğitimleri verecek. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya kısa adı ITSO Akademi olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Gelişim Akademisi hakkında bilgiler verdi.

ITSO Akademi’de

Dış Ticaret Uzmanlığı, İhracat Birimi Nasıl Kurulur ve Kurumsallaşır, Kobilerde Kurumsallaşma, Ulusal ve Uluslararası Marka ve Markalaşma Yönetimi, Satış ve Pazarlama Uzmanlığı, Uluslararası Pazarlama Uzmanlığı, gibi konularda üyeler başta olmak üzere katılmak isteyen herkesin eğitim alabileceğini belirten Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceğini bildirdi.

Eğitimlerin Eylül ayından itibaren başlayacağını belirten Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, programlarla ilgili www.itso.org internet sitesi ile 0246 232 94 96 No’lu telefonu arayarak Uzman Sadık Vural’dan ayrıntılı bilgi alınabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum