ITSO Başkanı Başdeğirmen’den 30 Ağustos Mesajı

ITSO Başkanı Başdeğirmen’den 30 Ağustos Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2015 12:43
ITSO Başkanı Başdeğirmen’den 30 Ağustos Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos zaferi ile Türk milleti egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır. Bu zafer; Türk milletini yok etmeye çalışanlara karşı milletimizin ebedi bekasının en önemli göstergesidir. Bu zafer; yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen işgale baş eğmeyen Atatürk önderliğindeki milletimizin zaferidir.

Ülkemiz son zamanlarda artan terör olayları dolayısıyla zor günlerden geçmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmaya alışmıştır. Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır. Bu olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğine hiçbir zaman zarar veremeyecektir. Türk milleti olarak bizlerin yapması gereken sağduyulu davranmak ve hainlere ne kadar güçlü olduğumuzu birlik ve beraberliğimizle göstermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle topraklarımızda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, halkımızın ve üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.