ITSO Gıda Fuarı’na Kerevit Projesi İle Katıldı

Antalya Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı’nda ITSO Avrupa Birliği Projelerinden Türkiye’de Kerevit üretim ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi ile katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 18:52
ITSO Gıda Fuarı’na Kerevit Projesi İle Katıldı

17 yıldır gıda sektörüne hizmet eden Anfaş Foodproduct – Uluslararası Yiyecek & İçecek İhtisas Fuarı 15 -18 Şubat 2012 tarihleri arasında 20. kez açıldı.

Fuara Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye’de Kerevit Üretimi ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi ile katıldı. ITSO’nun açtığı Kerevit Projesiyle ilgili tanıtım standını, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ziyaret etti. Stantta Vali Altıparmak, Belediye Başkanı Akaydın ile misafirleri Gıda Sektörü Temsilcisi ve ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top ağırladı.

ITSO’nun çalışmaları ve Isparta’daki gıda sektörleriyle ilgili bilgiler veren Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top,”Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak projelerimizde gıda sektörünü de ön planda tutmaya özen gösteriyoruz. Buraya katılarak çevre illerden gelen katılımcılara projemizi tanıtmak ve ilimiz hakkında bilgiler vermek istedik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.”dedi.

Antalya Valisi Altıparmak’ta Kerevit Projesi’ni hayata geçirmelerinden dolayı ITSO Yöneticisi Şükrü Top’u tebrik etti.

Ardından Gıda Sektörü Temsilcisi ve ITSO Yöneticisi Şükrü Top, Vali Altıparmak ve Belediye Başkanı Akaydın’a Isparta anısına minyatür halı armağan etti.

FUARDA NELER SERGİLENDİ
Et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, kümes ve av aletleri, deniz mahsulleri, her türlü taze kurutulmuş sebze ve meyveler, dondurulmuş gıda ve konserveler, biküvi, bal, reçel, çikolata ve hür türlü şekerler, profesyonel yağlar, bakliyat ve tahıl ürünleri, katkı malzemeleri unlu gıdalar, dondurma, pasta ve kekler, kuruyemiş baharat , çay kahve sektörel yayınlar sergilendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum