ITSO Görevinin Hakkını Veriyor

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetimini ziyaret eden Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, ITSO’nun ilimize büyük katkılar sağladığını ifade ederek, kurumun görevinin hakkını verdiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2014 11:59
ITSO Görevinin Hakkını Veriyor

30 Mart yerel seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdüren Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası(ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetimini ziyaret etti.

Başdeğirmen ve ITSO yönetiminin görevini hakkıyla yaptığını ifade eden Levent, “ITSO, Şükrü bey başkanlığında yeni yönetimiyle bir ivme yakaladı. Sürekli Ankara’ya giderek, Isparta’nın çıkarları uğruna girişimlerde bulunuyorlar. Biz de bu girişimleri yakından takip ederek, takdirle karşılıyoruz. Yönetim, kurumun hakkını veriyor” dedi.

ITSO’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Öte yandan bugüne kadar Isparta’daki siyasi temsilcilerin Ankara’yı sadece tayin vs işler için kullandığını ileri süren Levent, Türk Hava Yolları’nın Isparta-İstanbul seferi için büyük gayret sarf eden Başdeğirmen’e teşekkür etti. Ömer Levent, “Bizim değerli büyüğümüzün adını taşıyan bir havalimanımız var.Süleyman Demirel Havalimanı son zamanlara kadar yeteri kadar kullanılamıyorudu. Bu konuda ITSO yönetimi gerekli mücadeleyi verdi ve uçak seferlerinin tekrar başlatılmasına vesile oldu. Öğrendiğimiz kadarıyla birkaç ay sonra da uçuşlar 7 güne çıkacakmış. Bu ilimizin için büyük bir avantaj. En çok da işadamlarımızın yararlanacağı bir avantaj olacak. Ayrıca Kara Havacılık Okulu’nun Isparta’ya gelmesinde de ITSO’nun katkıları büyük oldu. İnşallah Tuzla Piyade Okulu için VE Dereboğazı duble yolu için de yaptıkları girişimler olumlu sonuç verir. ITSO yönetimine Isparta’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ SİMALARI TANITTINIZ
Levent’te yerel seçimler için başarı dileklerini ileten Başdeğirmen ise, DP’nin bu seçimlerde yeni ve genç simaları Isparta’ya tanıttığını ifade ederek, “Gençler olarak böyle bir mücadele içine girmenizi takdirle karşılıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.