ITSO Meclis Üyeleri Veda Etti

2009-2013 yılları arasında görev yapan ITSO Meclis Üyelerine veda yemeği düzenlenerek hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 12:55
ITSO Meclis Üyeleri Veda Etti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 8 yıldan bu yana görevde bulunan ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ile Meclis Başkanı Bedri Ayhan 2009-2013 yılları arası Meclis üyelerine veda yemeği düzenledi.

Ayazma Park Suare Restoranda düzenlenen veda yemeğine ITSO meclis üyeleri ile personel aileleriyle katıldı. ITSO Başkan Kaçıkoç ve Meclis Başkan Ayhan birlikte görev yaptıkları meclis üyelerine teşekkür ederek hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

ITSO Başkanı Kaçıkoç, yaptığı kısa konuşmada, “Birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görev yaptığımız süre içinde kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim, tüm görev arkadaşlarımızla uyum içinde çalıştığımızı düşünüyorum. Herkese bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Yeni gelecek ITSO Başkanı ve ekibine de başarılar diliyorum. Herkes hakkını helal etsin.”dedi.

ITSO Meclis Başkanı Ayhan da, “Burada birlikte 8 yıl çalıştığımız arkadaşlarımız da var 4 yıl çalıştığımız arkadaşlarımızda. Elimizden geldiği kadar huzur içinde meclisi yönetmeye çalıştık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “diye konuştu.

Ardından meclis üyeleri birbiriyle vedalaşarak helalleştiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum