ITSO MHP'lilere Vize Vermedi İddiası

ITSO MHP'lilere Vize Vermedi İddiası

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 09:34
ITSO MHP'lilere Vize Vermedi İddiası

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri İzzeddin Dikmen, Oğuzhan Göker, Ömer Gürakan, Kerem Araz ve Mahmut Çulcu ortak açıklama yayınladı.

5 Meclis üyesi, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetimi ile ilgili skandal bir iddia ortaya attı.

İŞTE O AÇIKLAMA
‘Seçim süresinde her adaya eşit mesafede olması beklenen ancak AKP Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e açık desteğini açıklayan ITSO yönetimi, Cumhur ittifakına zarar vermeye devam ediyor.

Buda akıllara daha önce yöneticilerinin bir kısmı FETÖ/PDY’den gözaltına alınan ve bir kısmı ceza alan bu Teşekkül içinde acaba; kripto Fetöcüler mi devreye girdiği ve Cumhur ittifakına zarar vermek için özel çaba gösterdikleri, AKP ve MHP’yi karşı karşıya getirmek için şimdi de 27 Şubat’ta yapılacak olan Kadın Girişimciler Kurulu öncesi MHP’ye yakın isimleri listeden çıkararak yeni bir polemik yarattı.

Yaklaşık 80 kişinin başvuruda bulunduğu kurulda oy kullanacak 46 kişi seçilirken daha öncesinden beri kurul üyesi olan ve MHP’ye yakın veya alanında uzman kişilerin listede yer almaması yeni bir tartışma konusu başlattı.

Diğer yandan ITSO üyesi olmamasına rağmen AKP’ye yakın isimlerin listede bulunması gözleri tekrardan ITSO’ya çevirdi. Bu konunun çözüme kavuşturulmaması durumunda konunun Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, AKP VE MHP Genel Merkezleri ile TOBB’a ve Adalet Bakanlığına taşınacağını bilsinler"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.