ITSO Millet Vekillerini Es Geçiyor

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ‘Yapamıyorlarsa bırakıp gitsinler’ açıklamasına ITSO’dan ‘ Bu sözlere aldırış etmiyoruz’ yanıtı geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 11:19
ITSO Millet Vekillerini Es Geçiyor

ITSO milletvekillerini es geçip, konuyu doğrudan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a iletecek. Başkan Kaçıkoç ‘Cevap vermekten aciz değiliz ama böyle bir polemiğin içine girmeyeceğiz Isparta için elbirliği ile çalışacağız ve ilimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Isparta’nın yeni teşvik paketinden ağır yaralı olarak çıktığı, bu dakikadan sonra yatırımcı gelmesinin mümkün olmadığı yönünde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamanın ardından AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, ‘Şık olmayan bir açıklama. Yapamıyorlarsa bırakıp gitsinler’ demesiyle yükselen tansiyon düşmedi. ITSO’dan teşvikle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç, polemiğe girmeyeceklerini belirtirken, “TOBB’da Sayın Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımı ile toplantı yapılacak bu toplantının konusu ‘teşvik’ bildiklerimizi orada da söyleyeceğiz” diye konuştu.

Bu açıklama, teşvik konusunda ITSO’nun vekillerden umudunu kestiği şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.