ITSO Seçim Tarihi Belli Oldu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın seçimleri 11 Mayıs Cumartesi günü Saat: 09:00-17:00 saatleri arasında Işıkkent Mahallesi Gölcük Yolu üzerindeki Merko Düğün Salonu'nda yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2013 10:58
ITSO Seçim Tarihi Belli Oldu

ITSO seçimleri için şimdiye kadar adaylığı açıklayan işadamı Şükrü Başdeğirmen, İsmail Rüştü Çelik ve Eyüp Avcular bulunuyor. Kadir Dal'ın ise ITSO seçimlerinde aday olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak, kulis bilgileri Dal'ın aday olmayacağı yönünde.

ITSO Başkanı H. Hüseyin Kaçıkoç seçim tarihi ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Kanununun ilgili maddeleri ve Türkiye Odalır ve Borsalık Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik Hükümleri uyarınca yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri 11.05.2013 Cumartesi günü saat: 09:00-17:00 arasında Işıkkent Mahallesi Gölcük yolu üzerindeki Merko Düğün Salonu’nda yapılacaktır.

Üyelerimizin seçimlerde oy kullanabilmesi için 18.04.2013 tarihine kadar askıda olan üyelerimizin aidat borçlarını ödeyip askıdan inmeleri gerekmektedir. Şirketlerdeki Firma yetkililerinin yetki süresi dolmuş ise firma yetkililerinin yetki sürelerini güncellemeleri gerekmektedir.
Vergi numarası ve kaydında değişiklik var ise odamıza gelerek bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.




ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum