ITSO Seçimleri CHP'yi Böldü Mü?

Mayıs ayında yapılacak olan ITSO seçimleri için Şükrü Başdeğirmen'e açık destek veren CHP İl Başkanı Vedat Şenol bu kareleri görünce ne diyecek merak konusu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 16:44
ITSO Seçimleri CHP'yi Böldü Mü?

Mayı sayında yapılacka olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri siyasilerde de hareketlenmeye neden oldu. CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, ITSO adaylarından Şükrü Başdeğirmen'e açık destek vermişti.

Adaylığını bugün açıklayan Eyup Avcular'ın listesinde de CHP'li isimlere yer verilmesi CHP'de çelişki yaratacak mı merak konusu.

CHP'nin eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan bugün Eyup Avcular'ın adaylık açıklamasında bulundu. Avcular'la yakın ilişkileri de bilinen Erdoğan'ın Avcular'a destek vermesi CHP yönetimi tarafından nasıl karşılanacak bilinmezken, Avcular'ın listesinde CHP'den daha önce Milletvekili adayı da olan Murat Özsevim'in de yer alması CHP'nin ITSO seçimlerinde alacağı tavır konusunda kafalarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.