ITSO Üyelerini Almanya'ya Götürüyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yurtdışı fuar gezileri kapsamında Almanya"ya iş gezisi düzenliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 13:48
ITSO Üyelerini Almanya'ya Götürüyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yurtdışı fuar gezileri kapsamında Almanya"ya iş gezisi düzenliyor.

ITso Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, 24-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Almanya'nın 4 büyük şehri olan Dusseldorf, Nürnberg, Frankfurt ve Köln'e iş ve fuar gezisi düzenlediklerini bildirdi. ITso üyelerinin katılabileceği iş ve fuar gezisine müracaatların 6 Mayıs tarihinde son bulacağını belirten Başdeğirmen, gezinin bedelinin bin 400 Euro olduğunu söyledi.

Başdeğirmen, ayrıca, yurtdışı iş gezisiyle ilgili şartları uyan üyelerin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'in yüzde 50 hibe yurtdışı fuar desteğinden yararlanması için müracaat etmeleri halinde bundan faydalanabileceklerini anlattı. Başdeğirmen, "Doğaltaş, demir dışı metaller, ekipman, bileşenler, değirmenler, kontrol teknolojisi, veri iletimi, güvenlik mühendisliği, çevre mühendisliği, haddeleme kalıp makineleri sektöründeki stantlar gezilecek. Ayrıca Ticaret Odası ve iş adamları dernekleri ele görüşmeler yapılarak tarihi ve turistlik yerler gezilecek. " dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.