ITSO Üyelerini Auto Show Fuarı’na Götürdü

ITSO 48 üyesini, Antalya Expo Center'de düzenlen 9. Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’na götürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2013 14:14
ITSO Üyelerini Auto Show Fuarı’na Götürdü

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini AFT Fuarcılık tarafından 2 yıl aradan sonra Antalya AutoShow 2013 (Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları) Fuarı 48 üyesini ücretsiz götürdü. Antalya Expo Fuar merkezinde düzenlenen ve son model otomobillerin sergilendiği fuara ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tutar ve sektör temsileri katıldı.
Birçok ünlü markanın en yeni modelleri ve klasik otomobillerin sergilendiği fuarda, bu yıl ilk defa pozitif ayrımcılık düşüncesi ile kadınlardan giriş ücreti alınmadı. Birçok markanın yeni modelleri Türkiye'de ilk kez bu fuarda sergilendi.

FUARLARA KATILIM BEKLİYORUZ
ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, ITSO’nun talep olması durumunda tüm sektörlere yönelik ücretsiz yurtiçi fuar gezileri düzenlediğini söyledi. Fuarların işadamları açısından önemine değinen Sarıkaya, şu bilgileri verdi:

“Sektörel olarak düzenlenen fuarlar odamız üyeleri açısından önemli ölçüde amacına ulaşıyor. Başta Antalya ve İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her yerinde düzenlenen fuarlara odamız talep olması halinde ücretsiz gezi düzenliyor ve hangi fuar varsa ilgili üyeler bilgilendirilip ücretsiz olarak götürüyoruz.

Katıldığımız bu fuarlarda da sektör temsilcisi üyelerimiz yeniliklerle tanışma ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakalıyorlar. Fuarların diğer bir avantajı da sektör temsilcilerinin birbirleriyle iletişimi pekişiyor ve birlikte hareket etme kararları daha kolay alınabiliyor. Daha çok fuar düzenleme ve fuarlara katılmamız için öncelikle üyelerimizin talepleri gerekiyor. Biz guruplarımıza faaliyet alanlarıyla ilgili fuarların duyurularını yapıyoruz. Üyelerimizden daha çok ilgi ve talep bekliyoruz. Fuara katılan üyelerimize de teşekkür ediyoruz. “

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.