ITSO Üyelerini Otomobil Fuarına Götürdü

ITSO’nun otomotiv sektörü ile ilgili faaliyet gösteren üyeleri, İstanbul TÜYAP Ve CNR Expo Fuar merkezlerinde düzenlenen çok sayıda fuarı gezdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2011 15:01
ITSO Üyelerini Otomobil Fuarına Götürdü

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini yurtiçi ücretsiz fuar gezilerine götürmeye devam ediyor.

ITSO yetkilileri, İstanbul’da TÜYAP ve CNR Expo Fuar merkezlerinde düzenlenen otomotiv yan sanayi ve yedek parça aksesuar, servis ekipmanları ile ticari araçlar fuarlarına sektör temsilcisi üyelerini götürdü. ITSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Otomotiv Sektörü Temsilcisi Salih Sarıkaya önderliğinde düzenlenen fuar gezisine, ITSO Meclis Üyesi Adnan Soylu, Isparta Oto Galericileri ve Otomotivciler Derneği Başkanı Uğur Madan ile otomotiv sektörü ile ilgili faaliyet gösteren yaklaşık 40 üye katıldı.

1 GÜNDE 3 FUAR
ITSO üyeleri önce 24-27 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen Otomotiv 2011- 17. Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı’na gitti. Motor ve Motor Parçaları, İç ve Dış Lastikler, Aktarma Organları, Fren Sistemleri ve Parçaları, Hidrolik ve Pnömatik Aksamlar, Süspansiyon Parçaları, Emniyet Aksamları, Kauçuk ve Lastik Parçalar, Şasi Aksam ve Parçaları, Dökme ve Döküm Parçalar, Elektrik Ekipmanları ve Aydınlatma Sistemleri, Akümülatörler, Oto Camları, Motor Yağları ve Katkı Maddeleri, Araç Koltuk ve Döşemeleri, Test Kontrol Cihazları, El Aletleri, Boyama – Kurutma Kabinleri, Aksesuarlar, İç ve Dış Donanım, Filtreler gibi ürün grupları ile Son Kullanıcıya Gelene Kadar Bir Otomobili Harekete Geçiren Tüm Parçalarının sergilendiği Fuarda Ispartalı işadamları burada sektör temsilcileri ile tanışma fırsatı buldular.

Aynı gün içinde CNR Expo Fuar Merkezinde Makine İmalatçıları Birliği işbirliğiyle organize edilen TIME 2011 - Uluslararası Üretim Teknolojileri Fuarı da ziyaret edildi.

TİCARİ ARAÇLAR FUARINA YOĞUN İLGİ
Ardından ITSO Üyeleri, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Ticari Araçlar, otobüs ve yan sanayi fuarı (COMVEX İSTANBUL) ile 5. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı’nı gezdiler. Burada da taşımacılık işiyle ilgilenen ITSO üyelerinden bazıları ticari bağlantılar kurarak firma yetkililerini Isparta’ya davet ettiler.

Yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan ticari araçların en son modellerinin yanı sıra yan sanayi kuruluşlarının ürün ve hizmetlerinin sergilendiği COMVEX İSTANBUL'da, Ford, Fiat, Isuzu, Renault gibi markalar, yeni getirdikleri ya da geliştirdikleri modeller ile Ford yeni Ranger ve Cargo'nun son versiyonlarını, Fiat yenilenen Fiorino'un yanı sıra gençleştirilen Ducato'yu, Anadolu Isuzu ise yeni üretim şehir içi otobüsünü ilk kez kullanıcılara sundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.