ITSO Üyelerini YAPEX Fuarına Götürüyor

ITSO, inşaat ve yapı sektörü temsilcisi üyelerini, ücretsiz olarak 29 Ekim tarihinde Antalya’da düzenlenen 19. Uluslararası YAPEX Yapı Fuarı’na götürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2011 18:14
ITSO Üyelerini YAPEX Fuarına Götürüyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik yurtiçi ücretsiz fuar gezileri düzenlemeye devam ediyor.

ITSO her yıl olduğu gibi bu yıl da , 25-30 Ekim tarihleri arasında Türk yapı ve inşaat sektörlerinin, en geniş ürün yelpazesi ile temsil edildikleri Antalya Expo Center’de gerçekleştirilen YAPEX – Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na inşaat sektörüyle ilgilenen tüm üyelerine yönelik gezi düzenliyor.

ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İnşaat Sektörü Temsilcisi Şükrü Başdeğirmen önderliğinde gerçekleştirilecek geziye ITSO’nun inşaat sektörü temsilcisi tüm üyeleri davetli.

Fuar hakkında bilgiler veren ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, “Yerli ve yabancı menşeli 350’nin üzerinde sektör kuruluşu ve 30.000'e yakın seçkin ziyaretçi Antalya Expo Center’da geniş bir ticaret hacmi için buluşuyorlar.

YAPEX Yapı Fuarı, Türkiye genelinde giderek artan bir ziyaretçi katılımı ve Türkiye’nin yurtdışı ticari hacminde her yıl daha yoğun bir ilgi ile izleniyor. 18 yıldır düzenlenen fuarda inşaat sektörünün gereklerinden olan A'dan Z'ye her malzemeden ticaret yapan firmalara (kapıdan pencereye, sıvadan betona, prizden cama vb.) yer verilmesine ve ürün yelpazesinin çeşitliliğine özen gösterilmektedir.

YAPEX Fuarlarının her organizasyonunda ortaya çıkan geniş iş hacmi, bölgenin ticari dinamizminden kaynaklandığı kadar; fuarda bir araya gelen, sektör kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri, seçkin ve profesyonel izleyici kitlesinin yüksek iş performansı ile de birleşerek oluşuyor. Türkiye’nin tüm büyük illerinden her yıl Antalya’ya gelen binlerce profesyonel, projelerine YAPEX’de imza atıyor. Bizde ITSO olarak bu fuara 6 yıldan bu yana otobüslerle inşaat sektörü temsilcisi üyelerimizi ücretsiz olarak götürüyoruz. Üyelerimizin ilgileri de bizleri her yıl bu fuara gezi düzenlemeye teşvik ediyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda fuara gereken ilginin gösterileceğini umut ediyor, tekrar sektör temsilcisi üyelerimizi davet ediyoruz.”dedi.

29 Ekim 2011 günü fuara katılmak isteyen ITSO’nun inşaat temsilcisi üyelerimizin 18 Ekim saat 16.00’ya kadar oda kimlik kartları ile birlikte isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Program:
29 Ekim Cumartesi 08:00 Isparta’dan Antalya’ya hareket
29 Ekim Cumartesi 19:00 Antalya’dan Isparta’ya hareket

İrtibat Telefon: 0246 232 94 96

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.