ITSO ve ITB Seçimleri Ertelendi

ITSO ve ITB Seçimleri Ertelendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2017 12:56
ITSO ve ITB Seçimleri Ertelendi

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği'ne bağlı (TOBB) Ankara Ticaret Odası seçimlerinin Bakanlar Kurulu Kararıyla 6 ay ertelenerek 2018 yılının Nisan ayına ertelenmesinin ardından onu İstanbul Ticaret Odası takip etti.

FETÖ yapılanmasının özellikle odalarda yerleşmiş olması sebebiyle gerekli temizliğin yapılabilmesi adına alındığı iddia edilen erteleme kararı sonunda tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde düzenlendi.

Buna göre Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsaı ve Yalvaç Ticaret Sanayi Odası seçimleri Ankara’da olduğu gibi 2018 Nisan ayına ertelendi.

Erteleme talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileten yetkililerin Erdoğan’dan onay aldıkları öğrenildi. Ancak odalardan yapılan açıklamada TOBB tarfaından ertelemeye ilişkin bir yazının gelmediği bilirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.