ITSO Yönetimi Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta’nın yeni Valisi Memduh Oğuz, ITSO Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde anlamlı mesajlar verdi. Hayat bilgisini sanayici ve tüccardan öğrendiğini belirten Oğuz, “Biz sizin önderiniz değiliz yan yana destekçiniz oluruz, asıl önder sizlersiniz.”dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2011 13:06
ITSO Yönetimi Vali Oğuz'u Ziyaret Etti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri görevine önceki günlerde başlayan Vali Memduh Oğuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ITSO Yöneticisi işadamları kendilerini tek tek tanıtırken ITSO Başkanı Kaçıkoç da Isparta’nın sanayisi ve ekonomik durumu hakkında Vali Oğuz’a bilgiler verdi.

Isparta’da sanayicinin tüccarın yapacağı her işin arkasında olacağı mesajını veren Vali Oğuz,”Biz sizinle hep yan yanayız biz önder değiliz. Ben mesleki bilgim dışında hayat bilgimi sanayici ve tüccardan öğrendim. Dolayısıyla yanında bir kişiyi bile çalıştıran insan benim yanımda çok önemlidir çok değerlidir. Sanayici ve tüccarlara saygı duyarım hep yanlarında olurum.”dedi.

ITSO Başkanı Kaçıkoç, ziyarette Isparta’nın yaşadığı ekonomik sorunlardan bahsetti. Isparta’nın teşvikte hak ettiği yerde olmadığına da değinen Kaçıkoç, Vali Oğuz’dan teşvikte 3 veya 4. bölgeye geçilebilmesi için yaptıkları çalışmalara destek istedi.

ITSO Başkan Yardımcısı Ahmet Tahir Bakal’da teşvikte Isparta’nın 2. bölgede olmasının sıkıntılarını yaşadıklarını ve ITSO tarafından hazırlanan Teşvik Raporu hakkında teknik bilgiler verdi.

Vali Memduh Oğuz Isparta’nın bir adım daha ileriye gitmesi için elinden geleni yapacağı sözünü verdi. Isparta’da görev yaptığı süre içinde tüccar ve sanayiciyle hep iç içe olacağını belirten Oğuz, “Isparta koşuyor, sürekli olarak bizde bu koşuya katılacağız. Her alanda Isparta ile ilgili kanaatim olumlu. Valiler atandıkları illerle ilgili gelmeden önce araştırma yaparlar. Sayın Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç’u biliyorum. Kendisinin çalışmalarını biliyorum. Biz hep birlikte Isparta için çalışacağız. Hep yan yana. Türkiye’nin hemen hemen bütün sanayicilerini tanırım. Isparta’nın ekonomik havasını değiştirebiliriz. Sanayicileri buraya çekmenin yollarına bakarız. Devlet işadamlarımızın işlerini kolaylaştıracak. Biz bunu yapacağız, Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç başta olmak üzere yöneticiler ve üyelerle hep birlikte çalışacağız.”diye konuştu.

İŞADAMLARINA ÖVGÜ

ITSO Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Osman Şahlan şirketi Şahlanlar Gıda hakkında bilgiler verdi. Şahlanlar Gıda’yı Isparta’ya gelmeden önce mutlaka ziyaret edilmesi gereken işletmeler arasına aldığını belirten Vali Oğuz, “Isparta’da ilk gezeceğimiz ihracatçı sanayi kuruluşlarından biridir Şahlanlar. Özbekistan ve Kazakistan’a yapılan yatırımları biliyorum. Bu ülkemiz için önemli bir yatırımdır. Üretiyor ihraç ediyorsunuz, işçi çalıştırıyor ekonomiye katkı sağlıyorsunuz sizlere saygı duyuyorum. Yaptığınız işin bilincindeyim, belki çalıştırdığınız işçi kadar yemek yemiyorsunuzdur ama durmadan çalışıyorsunuz sizlere başarılar diliyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.