ITSO Yönetimi Valiyi Ziyaret Etti

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Valisi Oğuz'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2011 16:07
ITSO Yönetimi Valiyi Ziyaret Etti

Isparta Valisi Memduh Oğuz, yanında bir kişi çalıştıran bir insanın kendisi için önemli olduğunu belirterek, sanayici ve tüccarlara gerekli desteği göstermeye hazır olduğunu söyledi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Valisi Oğuz'u ziyaret etti.

Vali Oğuz, ziyarette yaptığı açıklamada, Isparta ile ilgili daha önce araştırma yaptığını ve Isparta'yı koşan bir il olarak değerlendirdiğini söyledi. Isparta'nın teşvik konusunda yaşadığı sorunları da bildiğini kaydeden Oğuz, ülke genelindeki sanayicilerini tanıdığını ve birlik içinde çalışıldığı takdirde Isparta'nın ekonomik havasını değiştirebileceklerini belirtti. Sanayicileri buraya çekmenin yollarını değerlendireceklerini ifade eden Oğuz, ''Biz önder değil, sizinle hep yan yanayız. Ben mesleki bilgim dışında hayat bilgimi sanayici ve tüccardan öğrendim. Yanında bir kişiyi bile çalıştıran insan benim için önemlidir, çok değerlidir'' dedi.

Kaçıkoç da Isparta'nın yaşadığı ekonomik sıkıntıları anlattı. Isparta'nın teşvikte hak ettiği yerde olmadığını belirten Kaçıkoç, Isparta'nın Vali Oğuz'dan teşvikte üçüncü veya dördüncü bölgeye alınması için destek istedi.

ITSO Başkan Yardımcısı Ahmet Tahir Bakkal da ITSO tarafından hazırlanan teşvik raporu hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.