ITSO’da Hibe Proje Ofisi Kuruldu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oda bünyesinde “hibe proje oluşturma ofisi” kurduklarını haber verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2013 12:13
ITSO’da Hibe Proje Ofisi Kuruldu

Bu ofisin makine desteği, fuar ve eğitim destekleriyle iş genişletme gibi pek çok alanda hazırlanacak projelere rehberlik yapacağını, böylece Avrupa Birliği Projeleri’nden daha fazla pay alınacağını söyledi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, kabuğunu kırmaya hazırlanıyor.

Gelişen ve değişen iş dünyasının artık uluslar arası düzeyde kabul görmesi için, Avrupa Birliği Projeleri’ne ihtiyaç olduğunun altını çizen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, odada oluşturacakları proje ofisinin bu konuya ağırlık vereceğini söyledi. 2 yıl önce 250 milyon euro havuza konulan paranın ancak 90 milyon erusonun projelerle alınabildiğini kaydeden Başdeğirmen, başka ülkelerin bu paraları almaması gerektiğine işaret etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, projelerle makine desteği, fuar desteği ve iş genişletme gibi her türlü girişime verilen desteklerin Isparta tarafından alınması için ellerinden geleni yapma gayretinde olacaklarını ifade etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum