ITSO'dan Başsağlığı ve Kınama

ITSO'dan Başsağlığı ve Kınama

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2015 13:29
ITSO'dan Başsağlığı ve Kınama

Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan Ispartalı hemşehrimiz Polis Memuru Sezgin Uludağ’ın 1 komiser ve 2 polis memuru ile birlikte teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucunda şehit olmasıyla ilgili Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Yönetimi adına bir taziye mesajı yayınlandı. Mesaj şöyle:

“Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde görev yaptıkları sırada hain terör örgütünün saldırısı sonucunda Ispartalı hemşehrimiz 29 yaşındaki Polis Memuru Sezgin Uludağ ile bir komiser ve 2 polis memurunun şehit olması haberi yüreğimize bir kez daha ateş düşürdü. Acımızı tarif edecek kelime bulamıyoruz.
Bu saldırıları gerçekleştiren hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmaları bile acımızı hafifletmeye yetmeyecektir. Ülkemizin güçlü yapısı, birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu hainlerin cezasını tarih verecektir.

ITSO Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak Polis Memuru Sezgin Uludağ ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.“

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum